Sig farvel til:

 • Manglende sexlyst?
 • Forvirring og frustration over din krop?
 • Symptomer du ikke kan forstå, hvor kommer fra?
 • Hormonelle problemer som PCO, PMS, endometriose og smertefulde menstruationer.

Og ønsker du at få:

 • Masser af sexlyst?
 • Et stressfrit og energifyldt liv?
 • Et mere balanceret humør?
 • Viden om årsagen bag dine symptomer?
 • En krop, der er i balance og har overskud?

Så er du kommet til det rette sted!

BOOK NU!

Sådan forbereder du dig

 1. Da jeg arbejder så dybdegående som muligt, tager jeg udgangspunkt i hele dig, så derfor starter jeg altid med at sende et spørgeskema og en 5-dages kostdagbog til dig, som du skal give dig god tid til at udfylde. På den måde kan jeg lave et bedre og mere præcist program, som tager udgangspunkt i hvor du er lige nu.
 2. Hvis du har journaler eller test fra din læge, du gerne vil have mig til at se på, så send gerne det med spørgeskemaet. Jeg skal have spørgeskemaet og andet, senest 2 dage før konsultationen.
 3. Alle dine oplysninger, behandles naturligvis med fortrolighed.

Konsultationen

 

Konsultationen starter med en personlig samtale, hvor du får min vejledning og støtte til de nye tiltag. Samtalen skal medvirke til, at du kommer hjem med et overblik og en forståelse for, hvad der fungerer for dig, og hvad dine første skridt skal være.

Jeg udarbejder et skræddersyede personligt sunheds-program, med en kostplan, manglende nærringsstoffer, justering af livsstil, søvnmønstre, motion og stress reduktion.

Når du er færdig hos mig, er mit mål, at du kender din krop og ved, hvordan du skal samarbejde med den, så du én gang for alle kan blive fri af dine symptomer og begynde at leve et vibrerende liv – fyldt med lyst og nydelse.

Da dette ikke er et quick fix, aftaler jeg typisk med dig, hvornår vi skal ses igen, og hvor meget støtte du har brug for, for at du kan gennemføre succesfuldt.

Da ingen af os er ens, vil dette være meget forskelligt, og det vil også være forskelligt, hvor lang en periode, du har brug for, og med netop dine problemstillinger, hvor meget vi skal ses.

Vi kan også evt. se på laboratorietest, hvis det er noget du ønsker.

Du må påregne en vis udgift til køb af de anbefalede præparater – jeg bestræber mig selvfølgelig på at anbefale så få præparater som muligt, og kun det allerbedste til dig og din krop.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig på mail, hvis du har et spørgsmål eller mangler lidt motivation.

Hvorfor en hormonterapeut?

Hormonerne har en stor betydning for krop og sind, og hvis der er ubalance kan det give symptomer som lavt sexlyst, stress, træthed, energiforladthed, angst, depression og fysiske symptomer – som f.eks. vægtøgning, stofskifteproblemer, dårligt immunforsvar, dårlig fordøjelse, PCO, PMS osv.

Alt dette vil have en konsekvens for hele vores krop og system – vi kan ikke opnå den energi, vi har brug for eller den lyst, som vi drømmer om hvis der er ubalance. Da vi kvinder er meget påvirket af vores cyklus, må vi lære vores hormoner at kende, så vi kan genskabe balancen, energien, sexlysten og den sunde krop, og begynde at leve det liv, vi var ment til at leve.

 

Hvad er en komplæmentær hormonterapeut?

Komplæmentær Hormonterapi danner koblingen mellem det alternative og den konvertionelle medicin.

Hvor holistisk tankegang, møder moderne videnskab.

Jeg behandler ud fra et dybdegående helhedsbillede, med udgangspunkt i Functional Medicine paradigmet, hvor jeg som Komplæmentær Hormonterapeut behandler rodårsagen, i stedet for kun dine symptomer.

Ud fra forskellige oplysninger som dine symptomer, familiemæssige sygdomme, kostdagbøger, din livsstil, evt. En laboratorietest, skræddersyer jeg dig dit sundhedsprogram, og med sammenblandning af min sexologiske arbejde, ville der evt. også være en øvelse, hvor vi arbejde mere med dit sind, der kunne være vigtig for dig og din fremtidige udvikling.

Mit mål er at hjælpe dig i balance, med indsigt og forståelse for, hvordan din krop og dit sind konstant arbejder sammen. Hormonerne er den biologiske korrespondance mellem sind og krop.

 

Laboratorietest

Jeg burger ofte i mit arbejde som Hormonterapeut laboratorietest, for at få en dybere viden omkring mine klienter og deres sundhed, optimering, symptomer og evt. problemmer.

Testene foregår via Nordic Laboratories, som er blandt Europas førende leverandører indenfor veldokumenterede objektive laboratorieanalyser.

 

Sexolog

Da jeg er uddannet sexolog, burger jeg selvfølgelig også dette i mit arbejde som Hormonterapeut.

Dette giver mig en større helhedsforståelse, da kontakten mellem krop og sind, har en stor betydning.

I sær hvis du kommer med Lav libido (Lav sexlyst), så kan jeg se med et større perspektiv, hvor problemet netop ligger for dig.

 

PRAKTISK

Om konsultationen

Du kan selv vælge, om du vil komme på klinikken, eller om vi skal afholde konsultationen over Skype eller Facetime.

BOOKING

1 konsultation vare typisk 1 – 1 ½  time. Jeg tager mig god tid, og vi afslutter ikke før, vi begge føler os tilfredse.

BETALING

Du betaler ved booking.

AFBUDS POLITIK

Aflysning/flytning af en konsultation skal ske senest 3 dage før den aftalte tid.

Hvis aflysning sker efter de seneste 3 dage, opkræves et gebyr på prisen af 50 % af den enkelte konsultation.

Ved udeblivelse fra konsultation vil du bliver faktureret 100% af prisen for den enkelte konsultations pris.

 

BOOK NU!

 

Kom i gang i dag

Jeg har lavet en kort og overskuelig e-bog, som hjælper dig til at forstå de 3 vigtigste årsager til, at du mister sexlysten og vigtigst af alt - hvordan du får den igen! Bogen er helt gratis, du skal bare tilmelde dig her.

Jeg ville elske at høre fra dig!

Hvis du har nogen spørgsmål eller er i tvivl om, hvad jeg kan gøre for dig, er du altid velkommen til at sende mig en mail, og så vil jeg vende tilbage inden for to arbejdsdage.

 

Kærlig hilsen

Komplementær hormonterapeut & sexolog

Nørregade 41

1165 København K

 

hej@christinekjaer.dk

 

Socialmedia:

Facebook

Instagram

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.

Copyright 2018 Christine Kjær | Design by Corneliius

 1. ed.